avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Activitate Proscan Diana

Activitate Proscan Diana

Buna ziua! Intampin cateva probleme cu PFA-ul meu. Am ca si cod caen principal 4791 - comert cu amanuntul prin intermediul caselor de marcat sau prin Internet, plus cateva secundare in ceea ce priveste prelucrarea lemnului. Initial am avut punct de lucru acasa, doar ca din nevoia de prea multe acte si autorizatii, l-am inchis (de la Primarie am inteles ca punct de lucru face referire efectiv la magazin, ceea ce eu nu am). La sediu nu desfasor activitati, conform declaratiei mele. Doar ca acest PFA are ca produse principale decoratiunile handmade, cadouri, tablorui etc facute din lemn, cu ajutorul unui laser. Am inteles ca asta inseamna ca fac productie si ar trebui sa fac pentru fiecare produs un bon de productie/consum in care sa scriu ce materiale intra si cantitatea lor. (Opriti-ma daca gresesc)
Intrebarea mea acum este : ce pot sa fac ca sa fie totul in regula? Sa nu am probleme cu nimeni si sa pot incepe activitatea. Ce declaratii se fac sau care este exact procedura?
Mentionez faptul ca nu am un stoc efectiv deoarece modelele sunt personalizate, deci se fac la comanda.