avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA - productie ?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA - productie ?

Buna ziua! Intampin cateva probleme cu PFA-ul meu. Am ca si cod caen principal 4791 - comert cu amanuntul prin intermediul caselor de marcat sau prin Internet, plus cateva secundare in ceea ce priveste prelucrarea lemnului. Initial am avut punct de lucru acasa, doar ca din nevoia de prea multe acte si autorizatii, l-am inchis (de la Primarie am inteles ca punct de lucru face referire efectiv la magazin, ceea ce eu nu am). La sediu nu desfasor activitati, conform declaratiei mele. Doar ca acest PFA are ca produse principale decoratiunile handmade, cadouri, tablorui etc facute din lemn, cu ajutorul unui laser. Am inteles ca asta inseamna ca fac productie si ar trebui sa fac pentru fiecare produs un bon de productie/consum in care sa scriu ce materiale intra si cantitatea lor. (Opriti-ma daca gresesc)
Intrebarea mea acum este : ce pot sa fac ca sa fie totul in regula? Sa nu am probleme cu nimeni si sa pot incepe activitatea. Ce declaratii se fac sau care este exact procedura?
Mentionez faptul ca nu am un stoc efectiv deoarece modelele sunt personalizate, deci se fac la comanda.
Ultima modificare: Marți, 21 Martie 2023
Proscan Diana, utilizator

Alte discuții în legătură

Doresc sa imi infiintez un pfa. olteanugeo olteanugeo Buna ziua! Doresc sa imi infiintez un PFA . Am un aparat CNC -taiere si gravura laser cu care pot realiza diverse produse din lemn, plastic si hartie. ... (vezi toată discuția)
Sediu social cu activitate de productie anamaria_b07 anamaria_b07 Buna ziua! Detin Srl-d si am sediul social cu contract de comodat pe o camera din casa parintiilor.Vreau sa desfasor la sediu activitate de productie in serie ... (vezi toată discuția)
Caen pui de o zi si furaje livius_sv livius_sv Va rog sa-mi spuneti la ce CAEN pot incadra activitatea de vanzare catre populatie a puilor de gaina de o zi, de asemenea vanzarea catre populatie a furajelor ... (vezi toată discuția)