avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Doresc sa imi infiintez un PFA.
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Doresc sa imi infiintez un PFA.

Buna ziua!
Doresc sa imi infiintez un PFA . Am un aparat CNC -taiere si gravura laser cu care pot realiza diverse produse din lemn, plastic si hartie. (cutii lemn, cadouri personalizate, etc)

1. In ce cod CAEN ma incadrez?
2. Apartamentul meu poate sa fie si sediu social dar si spatiu de lucru?
3. Daca nu realizez niciun venit, care sunt costurile acestui PFA?
Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 11 Octombrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 19:11, 11 Octombrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara
Va incadrati la mai multe coduri CAEN in functie de materialul pe care il veti prelucra, nu de modul de prelucrare al materialului. (1610, 1812, etc). E posibil sa vi se solicite un act de studii corespunzator obiectului de activitate inscris in cerere.
Propriul apartament va poate servi drept sediu, insa nu pot spune acelasi lucru in ceea ce priveste spatiul de lucru. Aveti nevoie de acordul vecinilor in acest sens.
Daca nu realizati niciun venit nu veti achita impozit pe venit. Initial prin Declaratia Unica veti comunica veniturile estimate, urmand ca apoi sa fie reglate printr-o noua DU.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce cod caen este pentru prelucrare masina cnc dar pentru gravura cu laser? Viaelectrotech10 Viaelectrotech10 La ce cod CAEN este trecuta activitatea de prelucrare/ debitare lemn pe o masina CNC? Se pot accesa fonduri europene pentru deschiderea unui atelier de ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru a deschide un srl? Saul Violeta Saul Violeta Buna ziua.Vreau sa deschid un SRL si solicit indrumare pentru alegerea codului CAEN. Vreau sa realizez obiecte de lemn(decoratiuni, magneti,puzzle ... (vezi toată discuția)
Pfa - productie ? Proscan Diana Proscan Diana Buna ziua! Intampin cateva probleme cu PFA-ul meu. Am ca si cod caen principal 4791 - comert cu amanuntul prin intermediul caselor de marcat sau prin Internet, ... (vezi toată discuția)