avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Ce cod CAEN este pentru prelucrare masina CNC dar ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Ce cod CAEN este pentru prelucrare masina CNC dar pentru gravura cu laser?

La ce cod CAEN este trecuta activitatea de prelucrare/ debitare lemn pe o masina CNC?
Se pot accesa fonduri europene pentru deschiderea unui atelier de prelucrare lemn pe o masina CNC si gravura laser?
Cel mai recent răspuns: btstan , utilizator 03:55, 28 Decembrie 2020
Buna ziua, ati aflat ce cod este necesar si eu am aceiasi intrebare?
CAEN 1610 [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa imi infiintez un pfa. olteanugeo olteanugeo Buna ziua! Doresc sa imi infiintez un PFA . Am un aparat CNC -taiere si gravura laser cu care pot realiza diverse produse din lemn, plastic si hartie. ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru a deschide un srl? Saul Violeta Saul Violeta Buna ziua.Vreau sa deschid un SRL si solicit indrumare pentru alegerea codului CAEN. Vreau sa realizez obiecte de lemn(decoratiuni, magneti,puzzle ... (vezi toată discuția)
Acte necesare deschiderii unui gater din fonduri europene vasidch vasidch Buna ziua, Imi poate spune cineva daca se pot obtine fonduri europene pentru deschiderea unei firme cu domeniul de activitate debitare material lemnoas? ... (vezi toată discuția)