avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Coduri caen pentru a deschide un SRL?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Coduri caen pentru a deschide un SRL?

Buna ziua.Vreau sa deschid un SRL si solicit indrumare pentru alegerea codului CAEN.
Vreau sa realizez obiecte de lemn(decoratiuni, magneti,puzzle etc),plastic utilizand CNC laser ,gravura si taiere fina.
Imi puteti spune, va rog, ce cod CAEN ar trebui sa aleg?Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 8 Februarie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Doresc sa imi infiintez un pfa. olteanugeo olteanugeo Buna ziua! Doresc sa imi infiintez un PFA . Am un aparat CNC -taiere si gravura laser cu care pot realiza diverse produse din lemn, plastic si hartie. ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen este pentru prelucrare masina cnc dar pentru gravura cu laser? Viaelectrotech10 Viaelectrotech10 La ce cod CAEN este trecuta activitatea de prelucrare/ debitare lemn pe o masina CNC? Se pot accesa fonduri europene pentru deschiderea unui atelier de ... (vezi toată discuția)
Cod caen prelucrare cnc mihainovac mihainovac Buna ziua Doresc sa infiintez PFA si ca domeniu de activitate o sa fac prelucrari pe un CNC (utilaj cu comanda numerica asistat de calculator). Prelucrarile ... (vezi toată discuția)