avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cod CAEN prelucrare CNC
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cod CAEN prelucrare CNC

Buna ziua
Doresc sa infiintez PFA si ca domeniu de activitate o sa fac prelucrari pe un CNC (utilaj cu comanda numerica asistat de calculator).
Prelucrarile o sa fie in lemn si materiale moi si includ fronturi de usi mobilier , sigle de firme si alte obiecte personalizate , diferite decupaje in materiale (pot intra si jucarii din lemn) , gravura tot pe aceleasi materiale.
Mentionez ca utilajul este realizat de mine. Lucrez intr-o fabrica de mobila dar ca economist.Nu detin vreo diploma care sa-mi ateste aceste cunostinte de prelucare pe cnc (am facultate de marketing). Ce cod CAEN se preteza pentru aceasta activitate si pot da o declaratie pe proprie raspundere ca pot face asa ceva ? Pot sa obtin de la munca o declaratie precum ca pot face asa ceva.Ma ajuta chestia asta ? Cum ma sfatuiti sa procedez.Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Doresc sa imi infiintez un pfa. olteanugeo olteanugeo Buna ziua! Doresc sa imi infiintez un PFA . Am un aparat CNC -taiere si gravura laser cu care pot realiza diverse produse din lemn, plastic si hartie. ... (vezi toată discuția)
Cod caen pt activitati de tamplarie adela05 adela05 Ce cod caen pot sa folosesc pt activitati de tamplarie? (vezi toată discuția)
Ajutor gasire cod caen Sfedu Sfedu Buna ziua, rugamintea mea este sa ma ajutati sa gasesc codul CAEN care se potriveste pentru o activitate de producere si comercializare a unor obiecte ... (vezi toată discuția)