avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Ajutor gasire cod CAEN
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Ajutor gasire cod CAEN

Buna ziua, rugamintea mea este sa ma ajutati sa gasesc codul CAEN care se potriveste pentru o activitate de producere si comercializare a unor obiecte decorative din lemn.
Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: DRAGANLAW , utilizator 19:11, 19 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incercati sa vedeti daca regasiti activitatea dvs in aceasta descriere.
Cod CAEN 1629- Fabricarea altor produse din lemn; fabricarea articolelor din pluta, paie si din alte materiale vegetale impletite.

Aceasta clasa include: -fabricarea diverselor produse din lemn ca: -manere si corpuri din lemn pentru unelte, maturi, perii, etc. -sanuri si stative din lemn pentru ghete sau pantofi, umerase de haine -ustensile gospodaresti si vase de bucatarie din lemn -statuete si ornamente, incrustatii si intarsii din lemn -casete pentru bijuterii, tacamuri si articole similare -mosoare, bobine, suveici, mosoare pentru ata de cusut si articole similare din lemn -alte articole din lemn -prelucrarea plutei naturale, fabricarea plutei aglomerate -fabricarea de articole din pluta naturala sau aglomerata, inclusiv articole pentru acoperirea pardoselilor -fabricarea de impletituri si produse din materiale impletite: rogojini, paravane, casete etc. -fabricarea cosurilor si a impletiturilor din rachita -busteni si pelete pentru foc, facute din lemn presat sau inlocuitori ca de exemplu seminte de cafea sau de soia -fabricarea ramelor din lemn pentru oglinzi si tablouri -fabricarea pieselor din lemn pentru pantofi (de exemplu tocuri si calapoade) -fabricarea de manere pentru umbrele, bastoane si alte articole similare -fabricarea de ebose pentru prelucrarea pipelor de fumat Aceasta clasa exclude: -fabricarea de presuri din materiale textile, vezi 1342 -fabricarea articolelor de voiaj, vezi 1512 -fabricarea incaltamintei din lemn, vezi 1520 -fabricarea chibriturilor, vezi 2051 -fabricarea carcaselor de ceas, vezi 2652 -fabricarea bobinelor din lemn care sunt parti ale utilajelor din industria textila, vezi 2894 -fabricarea mobilei, vezi 310 -fabricarea jucariilor din lemn, vezi 3240 -fabricarea periilor si maturilor, vezi 3291 -fabricarea sicrielor, vezi 3299
Ultima modificare: Marți, 19 Februarie 2019
DRAGANLAW, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Identificare cod caen Sfedu Sfedu Buna ziua, rugamintea mea este sa ma ajutati sa gasesc codul CAEN care se potriveste pentru o activitate de producere si comercializare a unor obiecte ... (vezi toată discuția)
Cod caen 2008 Ioana Aurora Ioana Aurora Buna ziua, As dori sa aflu la ce cod caen conform noilor coduri caen 2008 se incadreaza activitatea de productie a peletilor si brichetilor pentru foc - ... (vezi toată discuția)
Cod caen 1624 CrisMunt CrisMunt Doresc sa stiu daca in cadrul activitatii de cod caen 1624 se pot achizitiona si prelucra busteni in fluxul tehnologic ca cherestea pentru ambalaje fara a mai ... (vezi toată discuția)