Va rog sa-mi spuneti la ce CAEN pot incadra activitatea de vanzare catre populatie a puilor de gaina de o zi, de asemenea vanzarea catre populatie a furajelor concentrate pentru cresterea lor. Chiar si o vizita facuta la Registrul Comertului nu a reusit sa ma lamureasca.
Multumesc mult!
Folositi codurile CAEN 0147, 4621, 4623. Puteti stabili o activitate ca obiect principal si mai multe secundare. Cele secundare le puteti autoriza pentru desfasurare dupa cum apreciati.
Sa inteleg ca o vanzare din hala de productie a unei cantitati de 1000 pui catre o persoana fizica pentru care se taie bon fiscal pe casa de marcat poate fi considerata vanzare cu ridicata? Pentru acest fel de activitate sunt CAEN-urile mentionate de dumneavoastra. Nu este cazul sa consider comert cu amanuntul? Eu pentru comert cu amanuntul al puilor de gaina cautam CAEN si nu gaseam...
Pentru comert cu amanuntul nu am gasit, si am cauta ceva timp. Banuiesc, ca nu se preteaza, teoretic, aceasta activitate la vanzarea cu amanuntul, iar 1000 de pui nu prea e cu amanuntul, parerea mea
Asa zic si eu, dar nu stiu daca fiscul zice la fel. Sa nu considere faptul ca vand la populatie cu bon fiscal ca fiind comert cu amanuntul, chiar daca nu dau niciodata o cantitate mai mica de 500-600 pui.