avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale CAEN pui de o zi si furaje
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

CAEN pui de o zi si furaje

Va rog sa-mi spuneti la ce CAEN pot incadra activitatea de vanzare catre populatie a puilor de gaina de o zi, de asemenea vanzarea catre populatie a furajelor concentrate pentru cresterea lor. Chiar si o vizita facuta la Registrul Comertului nu a reusit sa ma lamureasca.
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: livius_sv , utilizator 10:54, 28 Februarie 2013
Folositi codurile CAEN 0147, 4621, 4623. Puteti stabili o activitate ca obiect principal si mai multe secundare. Cele secundare le puteti autoriza pentru desfasurare dupa cum apreciati.
Sper sa nu gresesc si in acelasi timp sper ca am inteles bine intrebarea dv. Cam asta ar fi raspunsul:

│ 46 │ │ │Comerţ cu ridicata cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete │ │ │

│ │462│ │Comerţ cu ridicata al produselor agricole brute şi al animalelor vii │ │ │
│ │ │ │ │ │ │
───────────────────────────────┼───────────┼──────┤
│ │ │4621 │Comerţ cu ridicata al cerealelor, seminţelor, furajelor şi tutunului neprelucrat │ 5121 │4620* │
│ │ │ │ │ 5125 │ │
├─────────┼─────┼─────┼────────────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────┤
│ │ │4623 │Comerţ cu ridicata al animalelor vii │ 5123 │4620*│
├─────────┼─────┼─────┼──────────────────────────────────

P.S. Am incercat cat de cat sa fac o aranjare in pagine dar nu stiu in ce masura mi-a reusit.
Succes!
Sa inteleg ca o vanzare din hala de productie a unei cantitati de 1000 pui catre o persoana fizica pentru care se taie bon fiscal pe casa de marcat poate fi considerata vanzare cu ridicata? Pentru acest fel de activitate sunt CAEN-urile mentionate de dumneavoastra. Nu este cazul sa consider comert cu amanuntul? Eu pentru comert cu amanuntul al puilor de gaina cautam CAEN si nu gaseam...
Pentru comert cu amanuntul nu am gasit, si am cauta ceva timp. Banuiesc, ca nu se preteaza, teoretic, aceasta activitate la vanzarea cu amanuntul, iar 1000 de pui nu prea e cu amanuntul, parerea mea
Asa zic si eu, dar nu stiu daca fiscul zice la fel. Sa nu considere faptul ca vand la populatie cu bon fiscal ca fiind comert cu amanuntul, chiar daca nu dau niciodata o cantitate mai mica de 500-600 pui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pf,afsau srl? gabydutescu gabydutescu Buna seara doresc sa desfasor activitate de comert cu produse agricole si vanzare pui pasari.Ce ar fi mai rentabil si mai simplu de infiintat din punct de ... (vezi toată discuția)
In ce cod caen se incadreaza glo glo vreau sa trec ca obiect principal de activitate la o societate comertul cu ridicata a sfeclei de zahar si nu stiu in ce clasa se incadreaza comertul cu ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl  ileana george ileana george Vreau sa deschid un magazin cu profil Comercializare produse fitosanitare , seminte , plante , pomi si alte marfuri industriale . As vrea sa stiu ce ... (vezi toată discuția)