avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu social cu activitate de productie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu social cu activitate de productie

Buna ziua! Detin Srl-d si am sediul social cu contract de comodat pe o camera din casa parintiilor.Vreau sa desfasor la sediu activitate de productie in serie mica de genul handmade si anume decoratiuni handmade, productie tesaturii in serie mica lucrate manual fara utilaje industriale si productie prelucrarea lemnului in serie mica etc ,am aceste coduri caen pe firma deja.Intrebarea mea ar fi ce demersuri trebuie sa iau si ce taxe am de platit in cazul in care eu vreau sa declar atelier la sediul firmei fara ca acolo sa imi vina clienti,nu fac facturi etc ,momentat vreau sa lucrez cu diverse firme unde voi merge personal si voi intocmi facturi si imi voi livra marfa catre dansii la sediul firmei lor.?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:41, 18 Ianuarie 2019
Mai intai trebuie sa mergeti la registrul comertului cu actele in origial primite la infiintare, sa va autorizati codurile caen corespunzatoare pe adresa sediului social. O sa va dea un certificat constatator nou si cu copie dupa el mergeti la directia de impozite si taxe a primariei unde veti depune o declaratie primita de la ei si o a va spuna si care va fi noua valoare de plata la impozitul pe apartament.
Multumesc pt raspunsul vizavii de autorizare,dar referitor la impozit eu am sediuul dupa cum am scris in casa pariintilor ,nu este apartament si am contract de comodat ,din cate stiu nu platesc impozit eu ,vor platii parintii mei ceva mai mult decat deobicei din cauza ca eu sunt cu comodat firma la ei in casa pe o anumita camera.Zi buna!
Atunci da, ce m scris e valabil pentru modificarea impozitului platit de proprietar. El trebuie sa mearga si sa declare cu acea copie..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social si punct de lucru srl-d Simmmona Simmmona Buna ziua, Spatiul unui apartament este declarat sediu social, acolo se va desfasura productia de obiecte handmade (atelier). Va rog sa imi spuneti daca ... (vezi toată discuția)
Sediu social cu activitate Dyana75 Dyana75 Buna ziua, Pentru un magazin online, as dori sa stiu daca este obligatoriu sau recomandat sa declar sediu social cu activitate, date fiind ... (vezi toată discuția)
Comercializare decorațiuni handmade din boabe de cafea. sveta izbash sveta izbash Buna ziua. Fac decorațiuni handmade din boabe de cafea - copăcei, căni decorate, etc. Vreau sa le vând în magazine. Adică să pot face contracte cu ... (vezi toată discuția)