Si eu am avut aceasta problema cu un Land Rover Discovery Sport 2016. Masina am cumparat-o noua cu 0 km la bord din reprezentanta Land Rover din Timisoara si am facut toate reviziile la service-ul reprezentantei.
Coincidenta face ca recent, la 90.000 km s-a defectat turbina si intreg motorul masinii.
Puteti va rog sa-mi spuneti cum s-a rezolvat problema? Deoarece eu stau foarte serios pe ganduri daca sa vand masina in starea ei actuala, cu motorul defect, sau sa fac reparatiile necesare si sa incerc sa vand masina ulterior, cu riscul deprecierii pretului acesteia datorita schimbarii motorului.
Si eu am avut aceasta problema cu un Land Rover Discovery Sport 2016. Masina am cumparat-o noua cu 0 km la bord din reprezentanta Land Rover din Timisoara si am facut toate reviziile la service-ul reprezentantei.
Coincidenta face ca recent, la 90.000 km s-a defectat turbina si intreg motorul masinii, pe langa faptul ca si eu am avut o infiltratie de apa la stalpul din stanga fata al masinii.
Am observat ca aveti sau ati avut probleme cu vanzarea masinii. Puteti va rog sa-mi spuneti cum s-a rezolvat problema? Deoarece eu stau foarte serios pe ganduri daca sa vand masina in starea ei actuala, cu motorul defect, sau sa fac reparatiile necesare si sa incerc sa vand masina ulterior, cu riscul deprecierii pretului acesteia datorita schimbarii motorului sau chiar sa nu pot sa o vand.