avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Activitate muresan504

Activitate muresan504


muresan504 a scris:

Bună! Vreau sa-mi fac un service micut cu un post de lucru mecanica si posibil vopsitorie retușuri.
Ce distanță trebuie sa fie de la hala la casa vecinilor ca sa nu am probleme cu nimeni? Mai există altceva ce ar trebui sa am in calcul ca sa nu am probleme cu vecinii trebuie sa le cer semnaturi? Din ce am inteles trebuie sa am 15m de la geamul vecinului la perimetrul halei.

Bună! Vreau sa-mi fac un service micut cu un post de lucru mecanica si posibil vopsitorie retușuri.
Ce distanță trebuie sa fie de la hala la casa vecinilor ca sa nu am probleme cu nimeni? Mai există altceva ce ar trebui sa am in calcul ca sa nu am probleme cu vecinii?
Eu din cate știu numerele rosii se pot cere doar in localitatea unde ai reședința.Eu sunt din Baia Mare,cum pot lua numere rosii de la drpciv din Iasi? Poate greșesc

adriandimitriu a scris:

solicitati numere rosii

Vreau sa cumpăr masina din judetul X eu fiind in judetul Y. Cum procedez sa vin cu masina pe roti in aceasi zi?

Locuiesc in Baia Mare iar masina se afla in Iasi. Cum fac sa vin cu masina in Baia Mare pe roti in aceasi zi,doresc toti pasii in ordine pe care trebuie sa ii respect (pe la ce institutii trebuie sa merg in Iasi cu proprietarul si ce acte trebuie sa prezint) si la ce sa fiu atent sa nu primesc vreo țeapă.Masina are RCA valabil,pot sa vin cu rca-ul lui pana acasa,sau cum pot sa plătesc RCA pe numele meu si sa fie valabil din aceasi zi. Va rog explicati,mulțumesc anticipat!
Este vorba despre mină.Perioada este de 9 ani. Asa scrie in carte. Unde trebuie sa merg sa modifice in cartea de munca aceasta? Practic au uitat sa scrie acel procent..

Cornel Vasile a scris:

Despre ce intreprinder si perioada este vorba?

Buna,ce sa fac pentru rezolvarea problemei următoare:
"Se respinge cererea de înscriere la pensie deoarece nu ati depus documente din care sa rezulte ca idepliniti conditiile prevazute la art. I pct.3 din legea nr.351/2022.Grupa de munca înregistra la pozitia 53 din carnetul de munca a fost valorificata 50% intruncat nu este mentionat procentul"
Inteleg ca nu am îndeplinit ceva conditii,si ca am o gresala in cartea de munca la pozitia 53.Cum pot sa aflu ce procent a trebuit sa scrie la pozitia 53? Unde trebuie sa merg sa intreb,cine are in evidenta cartea de munca? Pozitia 53 este din anul 01/01/1992