avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Activitate Nico1980

Activitate Nico1980

Bună seara, soțului meu ia decedat tatal și trb sa facă succesiunea . El mai are doi frați soțul va renunță la bunurile ce se vor împărți între cei doi frați, Trebuie sa participe și el la taxa pt succesiune dacă bunurile se vor împărți între cei doi frați?
Va rog am nevoie de un răspuns.
Mulțumesc!

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, daca sotul dvs. renunta la mostenire, nu trebuie sa plateasca decat declaratia de renuntare la mostenire.

Mulțumesc frumos!
Bună ziua , socrul meu a decedat anul trecut în februarie , acum trb sa facă succesiunea ,soacra încă trăiește, dar nouă nu o să ni se cuvine nimic din bunuri pentru ca ,cu ani în urma ne-a dat un teren, întrebarea mea este trebuie să participe și soțul meu sa plătească taxa pt succesiune sau doar cei doi frați ai lui cărora li se va imparti bunurile.multumesc
Aștept răspuns .
Bună ziua, am avut o garsoniera cu vânzare cumpărare și uzul fruct ,persoana a decedat ,după am convenit cu soțul sa mi dea partea lui prin partaj voluntar , problema este ca toate actele casei și lumina sunt încă pe numele decedatei impozitul inca il platim amandoi , , cum trb sa procedez sa schimb pe numele meu.voi plăti amenda pt neschimbarea actelor .mulțumesc