avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua , socrul meu a decedat anul trecut în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua , socrul meu a decedat anul trecut în februarie , ...

Bună ziua , socrul meu a decedat anul trecut în februarie , acum trb sa facă succesiunea ,soacra încă trăiește, dar nouă nu o să ni se cuvine nimic din bunuri pentru ca ,cu ani în urma ne-a dat un teren, întrebarea mea este trebuie să participe și soțul meu sa plătească taxa pt succesiune sau doar cei doi frați ai lui cărora li se va imparti bunurile.multumesc
Aștept răspuns .
Cel mai recent răspuns: Nico1980 , utilizator 21:19, 1 Februarie 2024
Buna ziua, daca sotul dvs. renunta la mostenire, nu trebuie sa plateasca decat declaratia de renuntare la mostenire.

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, daca sotul dvs. renunta la mostenire, nu trebuie sa plateasca decat declaratia de renuntare la mostenire.

Mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, soțului meu i-a decedat tatal și trebuie sa facă succesiunea ... Nico1980 Nico1980 Bună seara, soțului meu ia decedat tatal și trb sa facă succesiunea . El mai are doi frați soțul va renunță la bunurile ce se vor împărți între ... (vezi toată discuția)
Mostenire din partea mamei Noxa_Kitty Noxa_Kitty Buna ziua. Ma bucur ca am dat peste acest forum. Avem o problema mai delicata in familie si as dori, cu amabilitatea dumneavoastra, un raspuns. Socrii mei ... (vezi toată discuția)
Probleme de mostenire leusan leusan Tatal meu a decedat.Are un certificat de mostenitor dupa tatal lor(bunicul) impreuna cu fratii sai , si mama sa pe cote parti ,fara a fi iesiti din ... (vezi toată discuția)