avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Activitate Ionel P.

Activitate Ionel P.

Nu ar trebui mai întâi să aștept să am hotărârea finală și irevocabilă de la procesul deja deschis pe care l-am câștigat pe 09.03.2023( încă nu mi-a sosit comunicarea) și apoi să deschid acțiune de anulare a acelui act?

SM LEGAL CONSSULT a scris:

Va trebui sa ii actionati in judecata ptr anularea acelui act.

Buna ziua, In anul 2019 am achizitionat un apartament prin plata avans 25%, restul urmand a fi platit prin credit ipotecar in 2022 la finalizare de la un dezvoltator Imobiliar. Cu 4 luni inainte de a fi predat apartamentul dezvoltatorul mi-a reziliat unilateral contractul pe motiv ca au crescut preturile si el nu poate sa termine finalizarea apart desi imobilul era deja finalizat. Am actionat in judecata, le-am consemnat diferenta de 75% prin executor judecatoresc, mi-am notat litigiul in CF, pe 09.03.2023 am castigat litigiul cu ei in prima instanta( Obligatie de a face), obligandu-i sa incheie contractul in forma autentica, iar in caz de rafuz hotararea sa tin loc de act de intabulare, iar pe 16.03.2023 mi-au vandut apartamentul catre o alta firma. Ma puteti ajuta cu un sfat ce pot face in acest caz?