avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Activitate Ella.T

Activitate Ella.T

Casa a fost a părinților Soțului, care pe terenul lor, el a făcut Casă în continuare și au stat ei în ea până au murit ambele familii .
Atâta știu
Casa a fost lăsată de către părinții soțului, și nu sunt nici un fel de acte, decât ce s-a plătit impozit și utilitățile
Iar ea, a lăsat mai departe Testament cum că îmi revine mie fără acte, la fel
Dacă atunci când s-a făcut Testamentul, și nu am dat nici o semnătură, adică nu m-am prezentat fizic. Este valabil, sau ma poate da în judecată ceilalți nepoți din partea soțului decedatei? (Și dânsul a murit )
Da, a zis că lasă casa, cu bunurile și terenul care este
Cum procedez să fac acte pentru casă atunci dacă a murit femeia ?

NU AM ÎNȚELES. Ce anume să determin ce are în proprietate? Dacă a lăsat Testament casa pe numele meu

gi-jane2 a scris:

Nepotii dupa sot, il mostenesc pe al, nu pe ea. Ce v-a lasat, e ql vostru. Problema e sa determinati ce avea ea mai exact in proprietate.

TESTAMENT
Sora Bunicii mele mi-a lăsat mie și mamei mele Testament zicând că după moartea ei va reveni nouă totul .
Întrebarea mea este: Dacă sunt mai mulți nepoți , au drepturi și ei la parte ? Precizez că decedata nu a avut copii cu soțul dânsei care a murit de tânăr
Dacă suntem mai mulți nepoți din partea răposatului soț și al ei au și alții drepturi ?
Deoarece nu este făcut nici un Contract de Casă, nimic. Nu este nici un alt act decât acela !
Ce este de făcut în acest caz ?