avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Activitate mariusads

Activitate mariusads

Dinu, (editat)
In foarte multe locatii sunt camere in holuri si in spatiile comune.
Se aduc prejudicii daca se depaseste numarul de persoane. Ei accepta regulile de pe site-ul prin care fac rezervarea si prin contractul incheiat. Nu ai voie sa aduci 10 persoane, d-aia se face rezervarea pe numar de persoane si nu pe apartament. Ii evacuezi daca nu respecta numarul de persoane si daca nu vor, chemi politia. Simplu.
Cand ai prejudicii ca iti distrug prin casa sau iti fura prosoape se pot recupera banii prin booking sau airbnb daca nu te intelegi cu ei.
Deci de unde inversunarea asta si rautatea asta inutila?
Am specificat de la inceput ca vreau sa montez in holul de la intrare, care este foarte mic si camera nu ar capta imagini din living, dormitor sau baie.
Bineinteles ca voi anunta ca am camera de supraveghere montata in hol, voi pune si un semn.
Cat despre difuzarea imaginilor in spatiul public: nu intentionez sa pun pe youtube filmulete cu cativa oameni intr-un hol...
Inchiriez in regim hotelier. De multe ori, clientii fac rezervare pt un numar de persoane, iar dupa ce le predau cheia si plec, mai vin si alte persoane . Deci strict pentru a vedea cine intra in casa as dori montarea camerei. Intentionez sa o montez in hol (foarte mic), fara sa captureze alte parti din apartament, deci fara a le afecta intimitatea.
Este legala montarea unei camere video de supraveghere in holul de la intrarea in apartament? Intentionez sa instalez o camera in holul apartamentului pe care-l inchiriez pe AirBNB si Booking. Sunt persoana fizica, detin certificare de la Ministerul Turismului.