avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Activitate Dianaaaaa3107

Activitate Dianaaaaa3107

Bună ziua! Conform ADP sector 2 cel ce inchiriaza loc de parcare trebuie să locuiască EFECTIV la adresa.
Administratora blocului, care nu stă aici, îi oferă soțului adeverință de la asociație de an de zile (aici locuiește mama lui) prin care spune (minte) ca aici locuiește.
Am înregistrat-o când îmi spunea ca deși are loc de parcare aici, soțul nu este trecut aici la întreținere, dar doarme și acolo și aici, cum are chef. La întreținere este trecut în altă parte.
Ce pot face mai departe? ADP-ul doar trimite sesizări și asociația i-a învățat pe cei reclamați până acum să se treacă la întreținere să le dea în continuare adeverințe.


adriandimitriu a scris:

cum verificari de rutina nu prea sunt, raman sesizarile cetatenilor

De asta sunt sigura. Dar dacă sesizam noi sau asociatia, se vor putea rezilia contractele lor?


ynocentta a scris:

Atat timp cat proprietarul achita anual obligatiile aferente contract de concesiune ,locul d eparcare revine acestuia indiferent daca locuieste sau nu in imobil


Sunteți sigur, având in vedere tot ce am scris din regulament?
Buna ziua! Locuiesc in sector 2. Am vecini pe scara care fizic nu mai locuiesc aici de ani. Au dreptul sa își păstreze locul de parcare dacă nu locuiesc efectiv la adresa?in regulamentul ADP scrie: “Art.16. În cazul persoanelor la care apar sau se constată existenţa unor neconformităţi (nu apar cu rol fiscal în calitate de deţinători de autoturism sau apartament, nu mai locuiesc efectiv la adresa arondată parcării de reşedinţă, marca şi numărul autoturismului nu mai corespund datelor din contract, etc..), ca urmare a sesizărilor cetăţenilor sau a verificărilor de rutină, se vor întocmi şi expedia prin poştă catre u t i l i z a t o r u l l o c u l u i d e p a r c a r e , n o tifică ri c u c o n f i r m a r e d e p r i m i r e p r e z e n t a n d u - s e p r o b l e m a identificata, solicitând utilizatorilor în cauză să transmita pe e-mail documentele solicitate in notificare sau sa se prezinte la sediul A.D.P. Sector 2 din Şos. Electronicii nr. 44 pentru completarea actelor si remedierea neconcordanţelor identificate.
În situaţia în care persoana se prezintă şi neconformitatea este clarificată prin documentele puse la dispoziţie, contractul de închiriere isi va urma cursul uzual.
Persoana notificată care deşi a primit comunicarea nu se prezintă în termen de maxim 30 de zile calendaristice de la data comunicarii sau care prin documentele prezentate nu poate elimina sau
justifica neconcordanţele/necorelările sesizate, va pierde dreptul de utilizator al locului de parcare de reşedinţă iar contractul de închiriere va fi reziliat unilateral.
Pentru cazurile în care notificările transmise prin poştă în regim recomandat se returneaza la A.D.P. Sector 2, cu motivarea ca acestea nu au fost ridicate de catre destinatar, se va considera comunicarea realizata si că persoana în cauză a fost înştiinţată în mod legal.
Art.17. Pentru clarificarea incertitudinii legate de locuirea efectivă într-un imobil de la o anumita adresa, se va solicita în scris asociaţiei de proprietari/locatari sa confirme aceste date care trebuie sa se afle în concordanţă cu datele înscrise în Ca1ea de Imobil a blocului. În cazurile în care Asociaţia de Proprietari/Locatari va confirma ca persoana pentru care se solicita informatii, nu locuieste efectiv în imobil se va proceda la rezilierea unilaterală a contractului de închiriere şi se va opera în baza de date pentru închiderea rolului fiscal referitor la locul de parcare.”
Probabil in buletin și au păstrat adresa, unii au 0 persoane la intretinere, unii sa trec la intretinere și tot așa..