avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Activitate Ade_13e4432

Activitate Ade_13e4432

Bună ziua! Lucrări de asfaltare pe stradă
Am următoare situației. Primăria realizează lucrări de asfaltare pe strada unde locuiesc. În apropierea porții au săpat o groapă ca să facă captare de apă, pe care au spus că o să o acopere la primăvară doar. În acest context, ce pot face eu? Având în vedere faptul că pe drum se face gheață și există șanse mari ca multe mașini să patineze și să intre în groapă. În plus în fața porți în prezent este mult noroi din cauza lucrărilor. Azi au pus conductele în fața porților, au pus nisip și au rezolvat situația la celelalte case, însă în fața porți mele au zis că vin doar la primăvară.
Accesul în curte în acest moment este îngreunat atât din cauza gropii, care este mult prea aproape de poartă, cât și din cauza noroiului.
Contractul de vânzare cumpărare există. E posibil ca persoana care a utilizat pământul să aibă pământul respectiv trecut pe numele lui, însă având în vedere că pământul respectiv are la baza un contact de vânzare cumpărare, m-ar interesa, dacă se poate contesta uzucapiunea?
Uzucapiunea e posibila când există un contract de vânzare-cumparare a terenului?
Bună! Legea nr. 202 din 22 mai 2006 (**republicată**) privind organizarea și funcționarea Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă**) este încă în vigoare?

Mulțumesc!