avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Uzucapiunea e posibila când există un contract de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Uzucapiunea e posibila când există un contract de vânzare-cumparare ...

Uzucapiunea e posibila când există un contract de vânzare-cumparare a terenului?
Daca exista contractul cum ma gaandesc eu, da. Daca o fi altfel, cine stie... nu avem date.
Pentru drepturi imobiliare discutati cu un avocat, va rog, care sa aiba si actele in fata.
Contractul de vânzare cumpărare există. E posibil ca persoana care a utilizat pământul să aibă pământul respectiv trecut pe numele lui, însă având în vedere că pământul respectiv are la baza un contact de vânzare cumpărare, m-ar interesa, dacă se poate contesta uzucapiunea?
Nu inteleg situatia, cum pamantul sa aiba la baza un contract? Posesorul poate? Sau un tert?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzucapiunea ovidiu19 ovidiu19 Buna ziua. Am cumparat o cladire cu teren aferent acesteia in suprafata de 332 m.p. de la un proprietar, cu contract de vanzare cumparare prin notariat. ... (vezi toată discuția)
Casa construita pe terenul statului felisana felisana Am urmatoarea situatie. Locuim in casa bunicilor, care urmeaza ca dupa un timp sa ni se treaca pe nume. De curand am aflat ca terenul pe care este construita ... (vezi toată discuția)
Ultimul proprietar pcarmen2 pcarmen2 as dori sa achizitionez un teren care a fost cumparat acum 30 de ani cu chitanta de mana .la ora actuala acea chitanta nu mai exista,insa impozitul a fost ... (vezi toată discuția)