avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:
Da,nu exista decat varianta uzucapiunii de 30 de ani.
adevarat ce spune domnul avocat.. insa eu cred ca dvs faceti o afacere daca cumparati acum sub forma unui inscris sub semnatura privata si incepeti dvs procesul de uzucapiune.. in felul acesta, hotararea judecatoreasca pronuntata in cauza, ca mod de dobandire originar al dreptului de proprietate va fi direct pe numele dvs si nu va mai complicati cu vanzarea la notariat sau alte cheltuieli.. trebuie isa sa va asigurati si de la vecini ca ala care va vinde imobilul in cauza, este proprietarul ca il cunosc de n.. ani. si nu va fi nici o problema cu delimitarea imobilului..
am zis ca faceti o afacere, pentru ca veti cumpara in felul asta cu muuuuult sub pretul pietei.. astfel, daca pretul in mod normal ar fi de 50000 euro sa zicem, dvs puteti achiziona si cu 10000 euro sau cum va intelgeti cu vanzatorul.. si toate cheltuielile ptr obtinerea titlului, nu sunt mai mari de 5000 euro.,deci cu 15000 euro achizitionati un imobil in valoare de 50000 euro.. e o afacere, nu? iar actul pe care il faceti cu ultimul vanzator daca e in forma scrisa, va este la amandoi opozabil chiar daca e sub semnatura privata.. trebuie respectate niste reguli insa sa fie totul OK.. contactati un avocat bun, sa va ajute
cu stima, avocat Petre