judecatorul de camera preliminara l-a asigurat ca este renuntare la urmarire penala. a fost prezent si acolo. Insa intr-adevar de fapta de anul trecut nu am stiut pana anul acesta, deoarece am avut o problema de sanatate cu bunica lui care a facut fractura de col femural in acea perioada, cu operatie si probabil nu a mai spus pentru a nu ma necaji, si pentru ca l-au asigurat la politie cand a recunoscut ca are canabisul pt consum ca nu pateste nimic, ca nu va avea repercusiuni daca colaboreaza. Si nu va avea cazier patat. asa l-au asigurat,
audierea este acum la ora 14. deja este ora 14 :30. nu stiu cum pot angaja acum un avocat, care inca nu a vorbit cu el despre caz. i.am sugerat sa ceara o amanare pentru a angaja un avocat si sa nu dea nici o declaratie (cu proces-verbal in acest sens.) daca nu doreste sa dea declaratii il poate obliga sau tine acolo? trebuie sa ii dea si o hartie cu motivatia pentru care este din nou chemat.
fiul meu a fost chemat la audiere DIICOT in calitate de suspect. A fost gasit cu 2 gr de canabis pe strada anul trecut. S-a dat initial renuntarea la urmarire penala, dar se pare ca asta a fost doar o capcana pentru ca a fost chemat la evaluare antidrog, si acolo a fost determinat sa fie luat in evidenta pentru consiliere consumator in programul de consiliere, A fost de buna credinta si nu i s-au spus toate consecintele. La nici 2 saptamani a primit citatie in cutie postala la domiciliu ,nu la Bucuresti unde este student, in ziua de vineri sa se prezinte luni {adica doar sambata si duminica la mijloc,) la sediul DIICOT Bucuresti pentru adudiere in calitate de suspect. Nu are avocat angajat. Este in pericol de abuz. Daca cere termen pentru a angaja un avocat si nu declara nimic ce pateste?