avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Activitate killjoylara

Activitate killjoylara

până acum mi s-a zis că nu mi se poate întâmpla nimic, m-am sfătuit mai mult cu prietenii și așa, ba să stau calmă că sunt slabe șanse, ba să nu mai calc pe-acolo etc. etc. nu vreau nici amendă, nici poliție, ar fi culmea. mulțumesc pentru sfat, aștept răspunsul unui avocat:)

Ionut.ion a scris:

Cum am spus, nu mi permit sa ti spun sa faci una sau alta, iti pot spune sa mai astepti sfaturi, sa mai intrebi... si sa decizi apoi, nu acum, pe repede inainte...

din ce știu eu nu prea se mai sesizează astfel de lucruri, dar cine știe. poate găsesc cutia goală și o pot plăti ca să scap ieftin, poate nu voi fi prinsă. știu de la un prieten că filmările de pe camerele de supraveghere se șterg odată pe lună și mi-a indicat să nu mai merg acolo ceva vreme

Ionut.ion a scris:

Si crezi ca o sa mai gasesti cutia goala acolo?
Nu stiu ce sfat sa-ti dau eu dar nu vad alta varianta in afara de cele doua scrise mai sus.

Mai asteapta si raspunsul unui avocat si vezi apoi ce faci...
Poate ai noroc, nu se sesizeaza nimeni sau chiar daca o fac considera ca este prea mare deranjul pentru o vopsea, mai ales ca aveai si masca... si scapi fara probleme...

m-am învățat minte, eram într-o situație disperată

magiccom a scris:

Probabil acum o sa scapati fara urmari, dar cum sa furati de "nevoie" vopsea de par, exista variante naturale de vopsire a parului fara riscuri, sper sa nu aveti nevoie de altceva mai scump ca puteti face si puscarie.

cred că s-ar constata dacă cutia ar fi goală. în orice caz, cea mai bună variantă ar fi să merg să plătesc cutia la casele rapide, așa nu constată nimeni și nu va sesiza absolut nimeni nimic, sper

Ionut.ion a scris:

Aveti doua variante, fie mergeti si recunoasteti fapta, cu regrete... poate scapati doar cu plata produsului si nu cheama politia... fie sparati sa nu se "prinda" nimeni...
Acum totul depinde de cei de la securitate sau daca cineva a cumparat cutia, a constatat ca este goala, a facut reclamatie in magazin si domnii au verificat camerele de filmat...

bună ziua!
acum câteva zile am furat, de nevoie, vopsea de păr dintr-un supermarket. e posibil să fi fost prinsă pe camere (deși am mers în ceva cabină de probă a supermarketului, era o cameră pe hol pe care nu am observat-o) și am lăsat, ca proasta, cutia goală pe raion. aș fi mai mult decât dispusă să merg să plătesc cutia goală (am primit bani) dar există riscul de a fi prinsă. purtam și mască de protecție pentru că așa obișnuiesc de obicei. ups.
ce pot face? poate să vină poliția la ușă? voi fi identificată? voi primi cumva ceva prin poștă? (încă locuiesc cu ai mei, am vârstă legală dar tot m-ar omorî) dacă cineva observă cutia goală și decide să se uite pe înregistrări? nu m-a oprit nimeni la ieșire, nimic, am și cumpărat ceva minuscul să nu bată la ochi... s-a uitat o doamnă de lucrează acolo la mine dar cred că mi s-a părut... s-ar putea să am anxietate și așa
nu mai merg la acel supermarket o bună bucată de vreme, credeți că mi se va întâmpla ceva? au trecut câteva zile și nimic, dar de ieri mă macină gândurile... nu vreau amendă sau dosar, sau închisoare... ajutor!!!