avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt neprins acum câteva zile (posibil prinsă pe ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt neprins acum câteva zile (posibil prinsă pe cameră), pot suferi consecințe?

bună ziua!
acum câteva zile am furat, de nevoie, vopsea de păr dintr-un supermarket. e posibil să fi fost prinsă pe camere (deși am mers în ceva cabină de probă a supermarketului, era o cameră pe hol pe care nu am observat-o) și am lăsat, ca proasta, cutia goală pe raion. aș fi mai mult decât dispusă să merg să plătesc cutia goală (am primit bani) dar există riscul de a fi prinsă. purtam și mască de protecție pentru că așa obișnuiesc de obicei. ups.
ce pot face? poate să vină poliția la ușă? voi fi identificată? voi primi cumva ceva prin poștă? (încă locuiesc cu ai mei, am vârstă legală dar tot m-ar omorî) dacă cineva observă cutia goală și decide să se uite pe înregistrări? nu m-a oprit nimeni la ieșire, nimic, am și cumpărat ceva minuscul să nu bată la ochi... s-a uitat o doamnă de lucrează acolo la mine dar cred că mi s-a părut... s-ar putea să am anxietate și așa
nu mai merg la acel supermarket o bună bucată de vreme, credeți că mi se va întâmpla ceva? au trecut câteva zile și nimic, dar de ieri mă macină gândurile... nu vreau amendă sau dosar, sau închisoare... ajutor!!!
Ultima modificare: Miercuri, 12 Aprilie 2023
killjoylara, utilizator
Cel mai recent răspuns: Vioara esanu , utilizator 13:44, 28 Martie 2024
Aveti doua variante, fie mergeti si recunoasteti fapta, cu regrete... poate scapati doar cu plata produsului si nu cheama politia... fie sparati sa nu se "prinda" nimeni...
Acum totul depinde de cei de la securitate sau daca cineva a cumparat cutia, a constatat ca este goala, a facut reclamatie in magazin si domnii au verificat camerele de filmat...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Probabil acum o sa scapati fara urmari, dar cum sa furati de "nevoie" vopsea de par, exista variante naturale de vopsire a parului fara riscuri, sper sa nu aveti nevoie de altceva mai scump ca puteti face si puscarie.
cred că s-ar constata dacă cutia ar fi goală. în orice caz, cea mai bună variantă ar fi să merg să plătesc cutia la casele rapide, așa nu constată nimeni și nu va sesiza absolut nimeni nimic, sper

Ionut.ion a scris:

Aveti doua variante, fie mergeti si recunoasteti fapta, cu regrete... poate scapati doar cu plata produsului si nu cheama politia... fie sparati sa nu se "prinda" nimeni...
Acum totul depinde de cei de la securitate sau daca cineva a cumparat cutia, a constatat ca este goala, a facut reclamatie in magazin si domnii au verificat camerele de filmat...

m-am învățat minte, eram într-o situație disperată

magiccom a scris:

Probabil acum o sa scapati fara urmari, dar cum sa furati de "nevoie" vopsea de par, exista variante naturale de vopsire a parului fara riscuri, sper sa nu aveti nevoie de altceva mai scump ca puteti face si puscarie.

Si crezi ca o sa mai gasesti cutia goala acolo?
Nu stiu ce sfat sa-ti dau eu dar nu vad alta varianta in afara de cele doua scrise mai sus.

Mai asteapta si raspunsul unui avocat si vezi apoi ce faci...
Poate ai noroc, nu se sesizeaza nimeni sau chiar daca o fac considera ca este prea mare deranjul pentru o vopsea, mai ales ca aveai si masca... si scapi fara probleme...

Alte discuții în legătură

Daca am furat niste bomboane din mega image (am deschis cutia ... David_gudus0191 David_gudus0191 Daca am furat niste bomboane din mega image (am deschis cutia si am furat bomboanele, iar dupa am pus cutia inapoi pe raft) dupa m-a oprit paznicul la casa si ... (vezi toată discuția)
Acuzatie furt petrub petrub Buna seara , Sunt disperat , astazi fratele meu a fost acuzat ca a furat din supermarket un contur sau asa ceva din magazin.A cumparat cateva produse , dupa ... (vezi toată discuția)
Salut, daca am furat dintr un supermarket si exista posibilitatea ... Dani2425 Dani2425 Salut, daca am furat dintr un supermarket si exista posibilitatea sa fi fost vazut pe camere dar nu am fost oprit de nimeni ce mi se poate intampla? (50 ron) (vezi toată discuția)