avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Daca am furat niste bomboane din mega image (am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Daca am furat niste bomboane din mega image (am deschis cutia ...

Daca am furat niste bomboane din mega image (am deschis cutia si am furat bomboanele, iar dupa am pus cutia inapoi pe raft) dupa m-a oprit paznicul la casa si mi-a zis ca m-au vazut pe camere si sa scot ce am in buzunare (am scos ce am din buzunare, am luat cutia goala si am pus bomboanele inapoi in cutie) dupa o angajata mi-a luat cutia (dupa ce am platito) si mi-a spus ca nu o iau eu cutia, ca rămâne la ei si am interdictie in magazin de acum, eu ce trebuie sa fac? (Angajata mi-a spus "zi mersi ca nu am apasat pe butonul de panica sa vina sa te bombardeze putin") ce as putea face si ce imi pot face ei mie? (Raspundeti va rog)
Ultima modificare: Joi, 18 Ianuarie 2024
David_gudus0191, utilizator
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 17:58, 18 Ianuarie 2024
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
De data asta ai scăpat, nu îți mai fac nimic dacă nu au chemat poliția în acel moment.

eu ce trebuie sa fac?

Să trăiești cinstit, asta trebuie să faci. Să nu mai furi nimic în toată viața ta de-acum încolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, recent am furat din magazin produse(mâncare) in valoare ... GGGG66 GGGG66 Buna ziua, Recent am furat din magazin produse(mâncare) in valoare de 30 Ron La ieșire din magazin am fost oprit de paznic, care m-am întrebat ce am in ... (vezi toată discuția)
Cum ma pot apara de o acuzatie calomnioasa ContSters131572 ContSters131572 Buna ziua.De curand am fost la cumparaturi intr-un magazin .Prima data m-am pus in cos un luciu de buze si intre timp ce am cumparat si alte lucruri am ... (vezi toată discuția)
Hipermarchet ContSters174266 ContSters174266 Buna ziua,am gresit intr-un moment de panica si am incercat sa imi insusesc 4 cartoane de tigari dintr-un hipermarchet dar pana la urma am gandit ca nu este ... (vezi toată discuția)