Bună ziua,
Pe data de 27.04.2023 am depus declarația unica la ANAF pentru a mă asigură la sănătate deoarece nu aveam nici un venit.Pe data de 10.05..2023 m-am angajat.Plata mea către ANAF se suspendă automat începând cu data de 10.05.2023?Am platit din întreaga sumă 1800 Ron ...doar 200 Ron...și cred că până la data angajării ar mai trebui sa plătesc 100 Ron...după intra automat plata angajatorului?Eu trebuie sa mai depun la ANAF acte,adeverințe,declarație unica că să îmi dovedesc calitatea de angajat sau intra automat în sistem calitatea mea de angajat și îmi rămâne de plata doar suma sau diferența sumei care a rămas până m-am angajat ...acea sută de lei ...mai pe scurt eu trebuie sa mai depun ceva la ANAF. Și dacă mi se redistribuie plata către ei odată ce m-am angajat.(pt că nu vreau să rămân dator fara să știu). mulțumesc.
Bunicul meu a fost prizonier de război în URSS...mama mea a primit decizia de a lua indemnizație că și urmaș al acestuia...va rog frumos sa îmi spuneți ce alte drepturi mai are sau scutiri și dacă trebuie depuse cereri la fiecare instituție.