avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bunicul meu a fost prizonier de război în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bunicul meu a fost prizonier de război în URSS...mama mea a ...

Bunicul meu a fost prizonier de război în URSS...mama mea a primit decizia de a lua indemnizație că și urmaș al acestuia...va rog frumos sa îmi spuneți ce alte drepturi mai are sau scutiri și dacă trebuie depuse cereri la fiecare instituție.
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 15:55, 12 Aprilie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua!
Gasiti in link-ul atasat toate informatiile care va intereseaza.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie urmas de veteran de ràzboi MIHAILSANDULESCU MIHAILSANDULESCU Bunà ziua, Am si eu douà intrebari, putin cam bizare dar totusi le pun. Atât eu cat si sotia suntem Cetàteni Români cu domiciliul în Franta de peste 30 ... (vezi toată discuția)
Sunt urmaș de veteran decorat de război. pot beneficia de unele ... Viorel Zdrîncă Viorel Zdrîncă Sunt urmaș de veteran decorat de război. Pot beneficia de unele drepturi!? (vezi toată discuția)
Prizonier urss beneficii materiale marianabr marianabr Bunicul meu a fost prizonier in URSS in perioada noi. 1944 - mai 1947. El a decedat in 2006, fiica , respactiv nepoata, poate beneficia de despagubiri? Daca ... (vezi toată discuția)