avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Activitate Alessiaa

Activitate Alessiaa

Da,ca la orice firma noua.Ideea este ca aceasta firma este tot din grupul unde am lucrat peste 12 ani.M-au pus sa îmi dau demisia din firma unde am revenit din creștere copil și în aceeași zi mi-au făcut angajarea pe cealaltă firma.

Cornel Vasile a scris:

Erati in perioada de proba ?

Pe mine m-au dat afara cu art.31,alin3,
Legea 51/2003.Sa înțeleg ca nu au procedat legal?Dacă nu au procedat legal ii pot da în judecata?Dacă au procedat legal puteam sa mai iau 90 de zile stimulentul de inserție?
Va mulțumesc.
Cornel Vasile a scris:

Concedierea salariatei/salariatului care se află în plata stimulentului de inserție este posibila pentru motive ce intervin ca urmare a reorganizării judiciare sau a falimentului angajatorului, în condițiile legii, și nici în situațiile prevăzute la art. 90 alin. 2 din Legea nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare, cu modificările și completările ulterioare.

Bună ziua!Am revenit revenit în 2021 la munca după 1 am și 10 luni de creștere copil ,am luat stimulent de inserție,dar după 2 luni m-au mutat pe alta firma tot din grup și după alte 2 sapt m-au dat în șomaj.Este legal?Se poate face ceva?