avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Activitate Andreea58

Activitate Andreea58

Buna ziua. In urma unei neplăți a unui credit bancar, tatălui meu i s-a făcut poprire pe salar o sumă de bani de 2 luni,in urma unui mandat judecatoresc. Ieri a găsit în posta un alt mandat în care se pune sechestru pe masina. Întrebarea mea este ce poate face sa se ridice sechestrul de pe mașină având în vedere că el plătește lunar datoria respectiva.
El știe că poate veni oricând să vadă copilul, dar nu a mai venit de 4 luni. Și după aceste luni in care nu s-au interesat deloc de ea, a dat mesaje de amenințare cu instanta.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Pana nu rezulta ca este tata are probleme.
Va poate da în judecată pentru a reglementa tot și sa achite pensia de întreținere.
Este bine sa îl lăsați sa vada copilul ca sa nu va legați la cap dacă nu va doare.
Ar fi util sa mergeti la avocat ca sa va explice confidential anumite lucruri importante.

București 2023

Buna ziua. Am avut o relație de aproape 3 ani, iar în urma acestei relații a rezultat un copil. Fetița este trecută pe numele meu deoarece tatăl nu a venit să o recunoască, noi fiind necăsătoriți și locuind în orașe diferite. El a venit și a văzut-o doar de 2 ori de când s-a născut, iar în urma cu câteva zile au început amenințările din partea lui. A avut libertate din partea mea sa vina să vadă fata, să sune sau sa dea mesaje, mereu i-am răspuns și nu i-am interzis niciodată lucrurile astea. Întrebarea mea este daca el poate sa mă dea in judecată pentru ceva, având în vedere că eu am grija de fata și el nu a contribuit cu nimic.