avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua. Am avut o relație de aproape 3 ani, iar ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua. Am avut o relație de aproape 3 ani, iar în urma ...

Buna ziua. Am avut o relație de aproape 3 ani, iar în urma acestei relații a rezultat un copil. Fetița este trecută pe numele meu deoarece tatăl nu a venit să o recunoască, noi fiind necăsătoriți și locuind în orașe diferite. El a venit și a văzut-o doar de 2 ori de când s-a născut, iar în urma cu câteva zile au început amenințările din partea lui. A avut libertate din partea mea sa vina să vadă fata, să sune sau sa dea mesaje, mereu i-am răspuns și nu i-am interzis niciodată lucrurile astea. Întrebarea mea este daca el poate sa mă dea in judecată pentru ceva, având în vedere că eu am grija de fata și el nu a contribuit cu nimic.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:43, 21 Aprilie 2023
Pana nu rezulta ca este tata are probleme.
Va poate da în judecată pentru a reglementa tot și sa achite pensia de întreținere.
Este bine sa îl lăsați sa vada copilul ca sa nu va legați la cap dacă nu va doare.
Ar fi util sa mergeti la avocat ca sa va explice confidential anumite lucruri importante.

București 2023
Ultima modificare: Joi, 20 Aprilie 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Pentru ce sa va dea in judecata? Momentan nu este tatal copilului.
Daca vrea sa o recunoasca, da. Dar, dupa ce o recunoaste, ii cereti pensie alimentara.
Cred ca o sa-i treaca...
El știe că poate veni oricând să vadă copilul, dar nu a mai venit de 4 luni. Și după aceste luni in care nu s-au interesat deloc de ea, a dat mesaje de amenințare cu instanta.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Pana nu rezulta ca este tata are probleme.
Va poate da în judecată pentru a reglementa tot și sa achite pensia de întreținere.
Este bine sa îl lăsați sa vada copilul ca sa nu va legați la cap dacă nu va doare.
Ar fi util sa mergeti la avocat ca sa va explice confidential anumite lucruri importante.

București 2023

ignorati-l, nu raspundeti la mesaje. Cand veti primi citatie ca v-a dat in judecata, vedeti ce vrea si scrieti aici pe forum. Acum nu avem cu ce va ajuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in urma fostei relatii, a rezultat un copil. care ... DancuM DancuM Buna ziua, in urma fostei relatii, a rezultat un copil. Care in certificat e trecut doar pe numele meu. La tata e linie. Eu rugand in mod repetat pe tata sa ... (vezi toată discuția)
Tatăl fetiței mele nu vrea s-o recunoască, doresc să știu ce șanse am să câștig un proces de stabilire a paternității Nina06 Nina06 Buna ziua, am avut o relatie cu un barbat timp de 6 luni. Am ramas insarcinata. El a incercat sa ma convinga sa intrerup sarcina si pt ca nu am putut sa fac ... (vezi toată discuția)
Semnatura pentru scoaterea minorului din tara llm llm buna seara fosta sotie a revenit in tara pentru ca are nevoie de semnatura prietenului meu pentru a se putea stabili cu fetita in afara, iar el nu vrea sa ii ... (vezi toată discuția)