avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Activitate Alex1010

Activitate Alex1010

Multumesc, era foarte greu sa-mi dau seama de pe internet, iar raspunsurile se la Sectie erau ezitante, iar de la Parchet astept raspuns de cateva zile.
Multumesc pentru ajutor si sugestii,
aveti un link din care sa reiasa ca doar persoanelor juridice se aplica?

IP-urile variaza, insa toate se potrivesc cu cele folosite pentru accesul ilega, care dureaza de vreun an, observand in momentul in care au disparut documente pentru divort. Eu platesc de la bun inceput pentru contul de Netflix pe care are acel profil si pe care am putut observa IP-urile. Nu stiu ce altceva a descarcat intre timp, ce a mai sters, si ce urmeaza eventual pe baza actiunilor facute.
Fostul sot imi acceseaza ilegal contul de Google, Facebook si Instagram. Am obtinut confirmarea odata ce am vazut ca e acelasi IP cu cel folosit de profilul lui de Netflix, care se afla in cadrul contului meu de Netflix si pe care eu il platesc. Pe Netflix IP-ul lui apare asociat cu profilul lui si dispozitivul de pe care urmareste, este considerat date de tip GDPR? Si am voie sa prezint la Politie aceste fisiere cu IP-uri care ii apartin ca proba la plangere?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va multumesc, insa daca sotul pretinde ca sunt falsificate, ce ramane de facut pentru a le sustine autenticitatea?
Buna diimineata,

Sotul mi-a sters de pe telefon mesajele pe care le-am primit de la alte persoane si pe care le foloseam ca probe de divort. Apucasem sa fac capturi de ecran, insa le pot folosi ca dovezi? Daca nu, cum le pot autentifica?

Va multumesc!
Voi merge si pe celelalte cai, insa de la Imigrari mi s-a spus ca ar trebui sa raportez oficial. Am redactat declaratia, referindu-ma la acea conversatie telefonica, insa dovada o reprezinta inregistrarea telefonica. De aceea as vrea sa stiu daca este legal sa o folosesc ca dovada, va rog.
Buna seara!

Sotul, care nu este cetatean UE si cu care nu mai locuiesc, m-a sunat sa-mi propuna sa anulez divortul pentru a-si putea prelungi permisul de sedere in Romania, intrucat in tara natala ar avea foarte mult de suferit financiar. Atat inainte de aceasta propunere, cat si dupa, a formulat insa amenintari de santaj, pentru care deja am facut plangere la Politie.

Am inregistrat conversatia telefonica in care mi se cerea prelungirea casatoriei sub forma convenientei, dar este legal sa aduc aceasta inregistrare ca dovada la Inspectoratul General pentru Imigrari?

Nu stiu in cat timp si in ce fel Politia va solutiona cazul, insa m-as simti mai in siguranta daca persoana nu s-ar mai afla in tara, dovedind agresivitate atat in timpul convietuirii cat si dupa.

Va multumesc!