Multumesc!...Am uitat sa specific faptul ca am refuzat sa semnez sau sa scriu ceva pe PV...L`am primit prin posta...Oricum pe el este specificat faptul ca politia are un martor pe care eu nu l-am vazut,dar si eu am un martor real. Cu toate ca am insistat in fata politistului sa specifice in pv ca eram insotita in masina,nu a facut-o.
Buna ziua! Luna trecuta,intr-o dimineata la o ora cu trafic infernal,respectiv 8:10,dorind sa fac stanga intr-o intersectie semaforizata,am intrat in acea intersectie pe culoarea verde a semaforului electric. Fiind a 4 a masina din coloana care astepta sa dea prioritatile pentru a putea vira spre stanga,ne-a prins pe toti culoarea rosie in intersectie..celelalte 3 masini din fata mea au traversat intersectia pe rosu,eu am ramas pe loc,imediat dupa trecerea de pietoni,fara a incurca in vreun fel traficul. Pentru gestul meu,am fost sanctionata cu 4 puncte amenda si suspendarea permisului timp de o luna. Am depus contestatie,iar un sfat din partea dumneavoastra m-ar ajuta f mult. multumesc!