avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Activitate Kamy6

Activitate Kamy6

Buna ziua.
Am mostenit un teren, pe care sta abuziv un cetatean, mai mult a daramat casa si a construit un stadion. El spune ca plateste impozit pe teren, casa care faptic nu mai este. Pentru a putea plati impozit, nu trebuie sa fie intabulat terenul, sa detina un act, titlu de proprietate, astfel sa faca dovada de intrare in posesiune a terenului?
.........
Pe o alta parte de teren, un alt cetatean, afirma ca printr o procura facuta de parintele meu unei terte persoane, i s a dat drept de vanzare a terenului, si ca el e proprietar de drept. Eu nu detin niciun contract vanzare cumparare, dar am un certificat de mostenitor pe terenul pe care cetateanul spune ca l a cumparat. De ani buni, ia bani de la Apia plus pe productia facuta.Doresc sa intreb, daca intradevar are acte doveditoare( pe care nu doreste sa mi le arate), ca a cumparat si e proprietar, dar si eu am pe acelas teren, un certificat de mostenitor, ce pot face in aceasta situatie?
Eu am pentru tot terenul certificatul de mostenitor. Pot intabula si revendica terenul ?