avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Activitate Alinvornicu

Activitate Alinvornicu

Răspuns la discuția Va rog ajutor urgent !
Am fost la poștă și am luat plicul ,am primit o înștiințare de la prefectura unde mi sa reținut permisul precum că permisul meu este trimis la ambasada din Torino,acum nu știu ,poate ei să trimită permisul acasă sau trebuie să îl ridic personal ? Dacă știți sau aveți idee,vă mulțumesc.

Alinvornicu a scris:

Asta pe luni ,va anunt,dar eu am platit ,nu am nicio amenda nimic acum rămâne de văzut ,va multumesc

latka a scris:

Nu cred ca e permisul de conducere, mergeți și luați plicul și reveniți cu și pentru lămuriri.

Răspuns la discuția Va rog ajutor urgent !
Asta pe luni ,va anunt,dar eu am platit ,nu am nicio amenda nimic acum rămâne de văzut ,va multumesc

latka a scris:

Nu cred ca e permisul de conducere, mergeți și luați plicul și reveniți cu și pentru lămuriri.

Buna ziua ,acum 2 luni mi sa ridicat permisul pentru 4 luni de zile in Italia ,acum sunt in Romania și am primit de la posta o citatie că am plic din Italia ,momentan nu știu ce este cu exactitate dar mă gândesc că este permisul ,daca este permisul pot conduce aici în tara in Romania sau trebuie să aștept până trec cele 4 luni chit că ridicarea permisului a fost în Italia ?va rog sa mă ajutați .