avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Activitate Karina kasur

Activitate Karina kasur

Răspuns la discuția Divorțul cu 2 copii
El locuiește în casă părintească cu mama lui ( ce aparține mamei și celor doi frați ai lui) , apartament cu 4 camere.
Nu știu ce să fac , vreau sa bag divorț dar îmi doresc să rămân cu fetele. Asta mă ținut și până acum pe loc și nu am făcut acest pas, de teama sa nu pierd fetele. Decât să le văd la un anume program fara sa locuiască cu mine, prefer sa rămân așa , doi străini într-o casă.
Buna ziua.
Sunt căsătorită de 8 ani. Avem două fetițe minore de 4 și 7 ani.
Până acum 2 luni locuiam în garsonieră fiind cumpărată de mine in rate cu programul prima casa înaintea căsătoriei iar între timp am achitat garsoniera cu bani comuni.
De mai bine de 4 ani suntem precum doi străini. Eu de când am născut a doua fata adică 4 ani, nu am mai lucrat fiind indemnizația, pandemia covid , apoi vârsta neîmplinită a fetiței de 3 ani la timp pt a fi primită la grădiniță.
Din cauza vacanțelor nenumărate la școală și gradinita îmi era greu să lucrez și am luat decizia de a ne muta la soacră-mea .
Între timp m-am angajat,eu am posibilitatea de a le duce pe fete la grădiniță și școală .
Vreau să divorțez. Deoarece nu mai suport sa stau într-o asemenea relație.
Vreau să știu dacă pot lua fetele înapoi la garsoniera unde am locuit până acum 2 luni și care este mai apropiată de grădiniță și școală . El mi-a zis că vrea copiii să rămână la el, nu îl interesează eu pot pleca dar copiii rămân la el.
Am șanse să îmi iau fetele cu mine sau din cauză că ne-am mutat aici am mai mari șanse să le pierd ?