avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Activitate Gherghisan M.

Activitate Gherghisan M.

Am obținut duplicat după original si am schimbat contractul de arenda pe numele mamei. Cred ca pun acum "tara la cale ", ne tot amenința cu judecata, si nu înțeleg pe ce baza daca nu au nimic scris.... legile României sunt așa de multe si complexe, desi nu cred, pot găsi o solutie sa ne decada din drepturi ? Tata nu a lăsat testament nimic, legal este al nostru. Ne tot stresează ca ea a plătit impozitul dar bani de pe arenda nu-i pune la socoteala.
Putem scoate duplicat după original, dar am vrea sa recuperam actul original. Cum trebuie sa procedam, trebuie sa mergem la politie ?
Buna ziua, tatăl meu înainte de deces a lăsat un teren in grija unei rude de mai multe de 10 ani si după decesului lui a mai rams in grija rudei respective încă 6 ani, noi fiind stabiliți in străinătate am considerat ca este ok sa rămână in grija ei pana vom găsi momentul oportun sa dezbatem moștenirea , aceasta plătind impozitul terenului dar a luat banii din arenda. Noi( copii), vrem sa mergem in Romania sa dezbatem moștenirea in august si am vorbit cu ruda respectiva, si a spus ca ea a vorbit cu tatăl nostru sa i rămână terenul ei, spune ca l-a cumpărat de la el dar nu au nimic scris sau la notar sau dovada ca au plătit o anumita suma de bani tatălui meu. Ne amenința ca merge la avocat si ne da in judecata, ca ea a plătit impozitul si are actul original de proprietate dar pe numele tatălui meu, poate face ceva împotriva noastră ? Eu sunt sigura ca este o minciuna si încearcă sa ne i a pământul, daca l-ar fii cumpărat ar fii găsit timp in anii in care tata era in viata sa facă acte de proprietate pe numele ei.