avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Activitate getty

Activitate getty

Răspuns la discuția mostenire cuplu fara copii
va multumesc mult pentru raspunsuri ,acum chiar m-am linistit ,si va doresc numai bine.,cu tot respectul !
va multumesc mult pentru raspuns ,asa stiu la ce sa ma astept.Daca asa e legea ,ce pot face eu...poate doar sa sper ca ma voi duce inaintea sotului ...cine stie....pacat insa de omul care munceste o viata intreaga,si la batrinete sa ajunga sa imparta agoniseala cu niste straini,fie ei si rude.Va multumesc inca o data ca va faceti timp sa ne mai lamuriti si pe noi cei care nu stim legile.TOATE CELE BUNE.
Răspuns la discuția Deranjarea Linistii Publice
Da ,este cam greu sa te alaturi comunitatii cind vii din tura de noapte si vecinul de sus incepe sa tirasca mobila prin casa[zilnic] sau da muzica tare si daca ii zici cu frumosul da muzica si mai tare. Noi n-am chemat inca jandarmeria pt ca inca mai speram sa inteleaga si sa respecte linistea colocatarilor lui . Asa e frumos intre vecini...
Va multumesc mult pentru sfat ,Daca am inteles bine in caz ca supravietuiesc[sper ca nu] voi fi nevoita la batrinete sa locuiesc impreuna cu cei 10 nepoti de frati din partea sotului,sau sa-i despagubesc[asa ar dori ei desi nu ne-au ajutat niciodata cu nimic,noi pe ei ,da].este corect oare.....
multumesc mult pentru raspuns .sotul meu nu accepta nici macar discutia despre acest subiect de aceea am apelat la dvs .mi-a zis sa stau linistita ca e totul in ordine si la o adica nu voi ramine pe drumuri ...asa i-ar fi zis un avocat ..ce se va alege de mine in acest caz..dvs stiti mai bine.multu mesc inca o data.
am si eu o intrebare ;eu si sotul meu sintem coproprietari unui apartament.nu avem copii,dar exista multi nepoti.ce drepturi are sotul supravietuitor.ramine cu tot sau trebuie sa imparta cu nepotii... multumesc pentru raspuns daca stie cineva....
Răspuns la discuția Testament olograf
am si eu o intrebare, poate ma lamureste cineva. cuplu fara copii,coproprietari apartament+masina,mai traiesc doar parintii unuia dintre soti si au multi nepoti de frati.cine si ce mosteneste ..daca nu exista nici un fel de testament,sau contract.multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Răspuns la discuția Este valabila demisia?
este foarte adevarat ca multi dintre angajati semneaza si nu citesc cu atentie tot contractul de munca si e total gresit. mi s-a intimplat si mie la o societate care ulterior s-a desfiintat ca altfel...#-o.

Imi cer scuze pt date incomplete .inteleg ca ar fi trebuit sa primesc 30 la suta din somaj petru inca 9 luni.Am fost trimisa de fortele de munca la ofirma care m-a angajat cu norma intreaga,si automat a incetat plata somajului Am mai lucrat inca 2 ani la aceasta firma apoi am plecat cu demisie si dupa alte doua luni firma s-a inchis. oricum faptul este consumat dar as fi vrut sa stiu ce am pierdut,daca amai aveam vreun drept.Multumesc
si eu m-am angajat dupa 3 luni de somaj,si n-m primit nimic in afara de salariu.si nu stiu daca e corect.si dupa 2 ani de munca am plecat prin demisie,deci tot fara somaj..ce parere aveti... asa ca informatie....