se poate majora capitalul unei societati pe actiuni daca unul dintre actionari aduce ca aport actiunile pe care le detine la o alta societate comerciala?
eu zic ca nu, insa nu gasesc temeiul legal!
multumesc mult
despre ce oferte pe preluare este vorba? societate de profil? evaluare cui?
sau e vb de o oferta de preluare obligatorie iar pretul se ve stabili de carte un expert?
sau e vb de excluderea actionarilor dintr-o societate in urma unei oferte....da mai multe detalii sau macar art. din lege care sunt in preambului deciziei....nu alea din statut CNVM...altfel nu te pot ajuta!
va provoc la o interpretare a Ordonantei privind reducerea de TVA!!!!!
poate sa imi spuna si mie cineva...daca o persoana achizitioneaza impreuna cu o alta persoana, un apartament cu o suprafata mai mare si in valoare de peste 380.000 ron, fara a exista vreo legatura intre cele doua...se aplica reducerea de tva pt fiecare in parte????
adica in contractul de VC se spune clar ce camera, care e suprafata ce revine fiecaruia, suprafa ce va fi mai mica decat cea prev si suma platita de fiecare la fel, incadrandu-se in limita prevazuta!!!!! spatiul are destinatie locativa pt fiecare dintre ei!
ma poate ajuta cineva urgent sa imi spuna daca exista o lista a persoanelor cu care iti este interzis sa intrii in afaceri pt ca sunt considerate teroriste sau banuite de spalare de bani??????
eu stiam ca exista o astfel de lista si ca ar trebui publicata in MOf dar acum nu o gasesc, si nici nu stiu dc exista asa ceva
va multumesc mult
salutare,
puteti sa imi spuneti care sunt optiunile mele, in afara demisiei, de a "rezolva" situatia cu seful in conditiile in care zilnic mi se adreseaza apelative de genul: idioata, incapabila, proasta, mincinoasa...etc....pt idioata si minicinoasa am si mail si chiar nu e cazul.
vreau sa le fac viata nitel amara asa cum mi-au facut-o si ei
va multumesc