avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Activitate onnutza21

Activitate onnutza21

se poate majora capitalul unei societati pe actiuni daca unul dintre actionari aduce ca aport actiunile pe care le detine la o alta societate comerciala?
eu zic ca nu, insa nu gasesc temeiul legal!
multumesc mult
Răspuns la discuția CNVM
despre ce oferte pe preluare este vorba? societate de profil? evaluare cui?
sau e vb de o oferta de preluare obligatorie iar pretul se ve stabili de carte un expert?
sau e vb de excluderea actionarilor dintr-o societate in urma unei oferte....da mai multe detalii sau macar art. din lege care sunt in preambului deciziei....nu alea din statut CNVM...altfel nu te pot ajuta!
Buna ziua,

va provoc la o interpretare a Ordonantei privind reducerea de TVA!!!!!
poate sa imi spuna si mie cineva...daca o persoana achizitioneaza impreuna cu o alta persoana, un apartament cu o suprafata mai mare si in valoare de peste 380.000 ron, fara a exista vreo legatura intre cele doua...se aplica reducerea de tva pt fiecare in parte????
adica in contractul de VC se spune clar ce camera, care e suprafata ce revine fiecaruia, suprafa ce va fi mai mica decat cea prev si suma platita de fiecare la fel, incadrandu-se in limita prevazuta!!!!! spatiul are destinatie locativa pt fiecare dintre ei!

Multumesc
ma poate ajuta cineva urgent sa imi spuna daca exista o lista a persoanelor cu care iti este interzis sa intrii in afaceri pt ca sunt considerate teroriste sau banuite de spalare de bani??????
eu stiam ca exista o astfel de lista si ca ar trebui publicata in MOf dar acum nu o gasesc, si nici nu stiu dc exista asa ceva
va multumesc mult
Răspuns la discuția insulta la birou
multumesc mult pt sfaturi!
nu pot sa ma cobor la limbajul de mahala...si vreau sa "ii lucrez" frumos si elegant!
multumesc f mult
Răspuns la discuția insulta la birou
plangere penala....dar ce infractiune...ca insulta nu mai e fapta penala?
oricum o sa plec, insa nu vreau doar sa plec
salutare,
puteti sa imi spuneti care sunt optiunile mele, in afara demisiei, de a "rezolva" situatia cu seful in conditiile in care zilnic mi se adreseaza apelative de genul: idioata, incapabila, proasta, mincinoasa...etc....pt idioata si minicinoasa am si mail si chiar nu e cazul.
vreau sa le fac viata nitel amara asa cum mi-au facut-o si ei
va multumesc