salutare,
puteti sa imi spuneti care sunt optiunile mele, in afara demisiei, de a "rezolva" situatia cu seful in conditiile in care zilnic mi se adreseaza apelative de genul: idioata, incapabila, proasta, mincinoasa...etc....pt idioata si minicinoasa am si mail si chiar nu e cazul.
vreau sa le fac viata nitel amara asa cum mi-au facut-o si ei
va multumesc
In afara de o plangere pentru insulta facuta impotriva sefului- el va insulta, nu? - nu prea mai puteti face mare lucru sa-i deranjeze - dar va dau cateva exemple:
1.Dvs stiti in ce firma lucrati - are seful dvs un sef?:D Daca are - chiar si Director daca ar fi are deasupra Consiliul de Administratie, faceti frumos un referat catre acest for, anexati listingul e-mailurilor - macar il faceti de ras pe ditamai seful.
2.Exista si ITM, faceti si acolo plangere si mentionati felul in care sunteti tratata la munca, precum si orice alte nereguli de care aveti cunostinta.
3. Aveti sindicat? Si sindicatului va puteti adresa - daca tot ati inceput...
4.Dati-va demisia mentionand art. 79 al. 8 Codul Muncii- pt nerespectarea de catre angajator a obligatiilor asumate prin CIM- undeva trebuie sa scrie ca aveti dreptul la demnitate in munca prev de art. 39 al. (1) lit. e) din Codul Muncii...de ex in modelul-cadru al CIM la art. M 4 a) scrie ca angajatorul trebuie sa acorde salariatului toate drepturile ce decurg din CIM, din contractele colective de munca aplicabile si din lege. Alegeti un moment in care este nevoie cat mai mare de dvs.
5. In final, de ce sa nu-i raspundeti sefului cu acelasi vocabular? macar pentru reactia lui:P
In afara de o plangere pentru insulta facuta impotriva sefului- el va insulta, nu? - nu prea mai puteti face mare lucru sa-i deranjeze - dar va dau cateva exemple:
1.Dvs stiti in ce firma lucrati - are seful dvs un sef?:D Daca are - chiar si Director daca ar fi are deasupra Consiliul de Administratie, faceti frumos un referat catre acest for, anexati listingul e-mailurilor - macar il faceti de ras pe ditamai seful.
Excelente sfaturi.
Imi permit o adaugire: solicitati in referat cercetarea si sanctionarea disciplinara a sefului pentru abateri disciplinare repetate si comunicarea solutiei si dvs.
Faceti acest referat in doua exemplare, si pe unul dintre ele cereti nr. de inregistrare si pastrati-l.
Mult noroc si curaj!