avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Activitate TheOnlyBălu

Activitate TheOnlyBălu

Perfect , mulțumesc mult
Mulțumesc încă odată!
Mașina este întradevăr a părinților , mai bine spus pe numele lor , dar a fost luată pentru mine pentru când împlinesc 18 ani. De când am primit-o mă asigur să fie curată , aranjată , iar când e nevoie chiar să o și pornesc câteva minute pentru a nu rămâne fără baterie , deoarece este folosită mai rar. De aceea eram pe scaunul șoferului , cu motorul pornit , doar ce terminasem de șters praful și ascultam niște muzică prin bluetooth și când mă pregăteam să ies , cu vreo 3 minute înainte , apare un vecin , îmi zice să o mut mai încolo , fapt refuzat de mine spunând că nu am permis , moment în care a scos telefonul și m-a filmat 2/3 secunde. Când am întrebat de ce m-a filmat a zis ,,pentru că vreau și că pot,, . Apoi eu am intrat în casă speriat , i-am zis mamei și a rămas să vedem dacă se poate întâmpla ceva. Mulțumesc mult că m-ați ajutat într-un timp atât de scurt.
Mama mi-a spus , alături de încă cineva , că mi se poate lua dreptul de a mai da de permis plus dosar penal, iar părinții se pot alege cu suspendarea permisului și dosar penal. Este adevărat ?
Am 16 ani și un vecin m-a filmat când stăteam la volanul unei mașini pornite , dar staționată , scoasă din viteză și trasă frâna de mână. Ce pot păți dacă arată filmarea poliției ?