Buna ziua. Obtin venituri si din salariu, cat si din pfa. Am o intrebare legata de indemnizatia de crestere copil. In prima faza cei de la agentia de plati nu mi-au luat in considerare veniturile din pfa. Ulterior, am facut o cerere de recalculare, am primit decizia, dar tot mi se pare mai putin decat am calculat. Eu am nascut in 16.11.2022, nu am beneficiat de concediu prenatal, doar de concediu postnatal in baza salariului pana pe 31.12.2022. Stiu ca se iau in considerare veniturile realizate anterior nasterii. Deci pentru pfa cum se va calcula? 11 luni din 2022 si 1 luna din 2021? Si cum se face calculul exact? Spre exemplu pentru anul 2022 eu am considerat asa: (Venit net - cheltuieli deductibile - impozit - CAS - CASS) /12 luni. La suma rezultata am luat o pondere de 85%. Tot asa am considerat si pentru anul 2021. Dupa am adunat cele 2 sume rezultate din anul 2021 si 2022. Mentionez ca nu depasesc plafonul de 8500 de lei. Gresesc undeva? Acum am posibilitatea sa merg in instanta dar vreau sa știu ca am gandit cum trebuie. Totodata daca stiti un avocat care ma poate ajuta in aceasta speță, va rog sa imi comunicați. Multumesc mult