Buna ziua,
Am vandut o masina fara acte (dauna totala) !!!
Am avut un accident din care masina a iesit foarte avariata (cum ar spune unii : dauna totala), eu am scapat ca prin minune.
Am calculat cat m-ar costa reparatia masinii si intr-adevar, costul uneia la mana a doua, era mult mai mic.
Deoarece am facut accidentul in jud. Dambovita, am sunat la toate centrele (remat / dezmembrari) din zona si nu am fost primit nicaieri, mi se cerea sa aduc masina taiata si curatata de plastic. Serios ? O funda rosie nu vroiau ? Rematurile oare cu ce se ocupa ? Am dus masina pe platforma la cineva la curte si intr-un final, pentru ca nu am avut de ales si pentru ca pentru mine oricati bani as fi luat pe masina, contau, am vandut-o la un pret de nimic, fara acte. Apoi am vrut sa scot masina de la impozit, am fost la taxe si impozite, dar de acolo am fost trimis la drpciv ca sa o radiez, in regula!!!!
Am ajuns la drpciv Bucuresti la biroul de informatii mi-au spus ca nu am motiv de radiere. Serioooos ????
Am fost in audienta, dar fara nici un folos, singura metoda sugerata a fost una ilegala, repet ILEGALA.
Am refuzat categoric, nu pot da declaratii false, nu imi permite caracterul, cresterea si bunul simt. ADN-ul nu-mi permite sa fac asa ceva!
Problema este ca am primit instiintare ca am de plata impozit pe masina pe care eu nu o mai am, am contactat pe cel care a cumparat-o si-a spus ca a luat piesle pe care le-a gasit pe ea bune si ca a facut-o bucati, a vandut-o la fier vechi.
Refuz categoric sa platesc impozit pentru ceva ce nu detin.
(Impozitul in general mi se pare o hotie, dar ma rog, alta discutie)
Nu mai stiu exact data accidentului, dar specific faptul ca a fost cu mult inainte de a veni impozitul pe anul acesta!
Daca legal nu am solutii, eu ce sa fac ? Ce ma sfatuiti ? Sa astept sa dea o lege noua ? :))