Bună seara!
Am avut un card de credit la Euroline,ulterior făceam plățile la BancPost.După desființarea BancPost,plăteam online intr-un cont.De mai bine de un an,practic nu mai știu unde pot face plățile.Am contactat BT direct ,nimic,am cerut situația la Biroul de credit și acolo apare ca a fost achitat in Noiembrie 2022.De către cine și unde?
Ca nimeni nu-mi poate da nici o relație!!
Ma gândesc sa nu fi fost preluat de cine știe ce firma de recuperare și sa ma trezesc cu suma dublata de penalități in condițiile in care practic nimeni nu mi-a putut da un cont in care sa pot plăti!!
Dacă mai este cineva in aceasta situație,poate ma puteți lămuri!
Mulțumesc!
Buna ziua!As vrea sa stiu daca lucrand in mediu toxic,ar trebui sa beneficiez de un spor de toxicitate.Mentionez ca intreband aceasta in cadrul societatii unde lucrez,mi s-a spus ca legislatia este reglementata numai ptr institutiile de stat,iar solventii si cerneala cu care lucram nu sunt trecute in nomenclatorul cu substante periculoase ptr organism.Evident,nu poate fi adevarat,mai ales ca dansii sunt foarte vigilenti la controlul de la mediu cat si de la protectia muncii.Ce pot face in acest caz?Multumesc!
Buna ziua.Bunicii mei au fost deportati din Bulgaria,in prezent sunt decedati.Tatal meu a depus dosar pentru pensie iar Casa de pensii a trimis o instiintare pentru un proces.Nu inteleg de ce,mai ales ca alte persoane in conditii identice beneficiaza de aceasta pensie de luni bune.Prezentandu-se la proces a fost anuntat ca acesta are loc la Bucuresti,la Inalta Curte de Casatie si ca trebuia sa trimita o instiintare daca nu poate participa.Ma intreb de ce atatea tergiversari si ce se poate face in aceste conditii,mai ales ca tatal meu nu se va putea prezenta la Bucuresti.Astept un raspuns.
Multumesc!