avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună seara! Am avut un card de credit la ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună seara! Am avut un card de credit la Euroline,ulterior făceam ...

Bună seara!
Am avut un card de credit la Euroline,ulterior făceam plățile la BancPost.După desființarea BancPost,plăteam online intr-un cont.De mai bine de un an,practic nu mai știu unde pot face plățile.Am contactat BT direct ,nimic,am cerut situația la Biroul de credit și acolo apare ca a fost achitat in Noiembrie 2022.De către cine și unde?
Ca nimeni nu-mi poate da nici o relație!!
Ma gândesc sa nu fi fost preluat de cine știe ce firma de recuperare și sa ma trezesc cu suma dublata de penalități in condițiile in care practic nimeni nu mi-a putut da un cont in care sa pot plăti!!
Dacă mai este cineva in aceasta situație,poate ma puteți lămuri!
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Raportare la biroul de credit ,consider ca s-a facut abuziv!!si daca descoperitul de cont/overdraft este prevazut de oug50 liviu_z liviu_z Buna ziua.Am un descoperit de cont la banca Transilvania (BT),de 8000 ron ,un card credit la RBS,si un card credit la Raiffeisen .La nici una din acestea nu am ... (vezi toată discuția)
Card euroline sabou sabou Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca a mai intalnit cineva urmatoarea situatie si daca da cum s-a rezolvat: am cumparat de la Altex prin card euroline ... (vezi toată discuția)
Cum pot scapa de un credit mostenit? ViolettaR ViolettaR Tatal meu a facut un imprumut la BRD si un card de cumparaturi (extindere pe cardul de salariu) la Bancpost. Acum 1 luna a decedat si atunci au inceput ... (vezi toată discuția)