avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Activitate mariusmariussssssss

Activitate mariusmariussssssss

Deci, in urma cu un an a fost facut un credit de 3500 lei pe numele meu. Creditul a fost facut fizic in banca, fiind folosita semnatura mea si probabil actele mele. Ca paranteza buletinul, pasaport etc nu au fost furate sunt in posesia mea. La distanta de o luna a fost facut un card de credit la aceasi banca pentru suma de 2500 lei. Cardul de credit a fost acut online din aplicatie. Eu nu stiam de existenta lor pana in punctul in care am primit in posta dosar de executare, iar azi am primit somatie a sumelor.

Acum urmeaza partea cea mai ciudata la toata situatia in sine. Am verificat toate extrasele de cont si nu apare vreo tranzactie ciudata, iar din cate am inteles tot ce se poate sa fi consumat eu creditul. In aplicatie nu aparea nimic legat de credite. Am descarcat saptamana aceasta aplicatia bancii fiind necesar sa verific extrasele si ca prin minune ambele credite apareau in aplicatie.

Somatia primita este de 4600 lei incluse taxele pentru executare. Am vorbit cu o prietena avocat, care nu este specializata pe aceasta parte si spune ca nu prea am ce sa fac, si doar sa incerc sa fac un acord cu banca pentru impartirea creditelor si taxelor in rate lunare. Ma plimb de cateva zile la banca si imi spun sa vorbesc cu executorii, iar executorii imi spun sa vorbesc cu banca.

Nu stiu ce as mai putea face si caut un sfat in legatura cu problema mea. nu mi se pare normal sa platesc eu un credit ce practic nu l-am vrut.