avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Activitate RubenAlex

Activitate RubenAlex

latka a scris:

Cine v-a zis de acordul tuturor proprietarilor ?

Da am citit un pic despre subiect ….Multumesc pt info

latka a scris:

Trebuie sa luați prima dată avizul asociației de proprietari, în condițiile art.40 din legea 196/2018 (anterior era avizată activitatea de croitorie, acum trebuie un alt aviz), apoi mergeți la primărie, pentru autorizație.

Deci chiar dacă nimeni nu va fi afectat cu absolut nimic tot am nevoie de o noua aprobare a vecinilor din bloc? Sper sa o și primesc…problema este ca sunt doi chiriași in bloc și nu stiu dacă este posibil acordul tuturor proprietarilor

latka a scris:

Trebuie sa luați prima dată avizul asociației de proprietari, în condițiile art.40 din legea 196/2018 (anterior era avizată activitatea de croitorie, acum trebuie un alt aviz), apoi mergeți la primărie, pentru autorizație.

Multumesc
Buna tuturor,

Detin un apartament la parterul unui bloc luat prin ipoteca. Apartamentul este deja prevazut cu un spatiu comercial care in acte este o croitorie cu intrare separată din strada. Doresc sa schimb destinația spațiului in salon de tatuaje. Doresc cu amabilitate sa stiu care sunt pașii pentru a face acest lucru legal. Multumesc pentru eventualele răspunsuri!