avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna tuturor, Detin un apartament la parterul unui ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna tuturor, Detin un apartament la parterul unui bloc luat...

Buna tuturor,

Detin un apartament la parterul unui bloc luat prin ipoteca. Apartamentul este deja prevazut cu un spatiu comercial care in acte este o croitorie cu intrare separată din strada. Doresc sa schimb destinația spațiului in salon de tatuaje. Doresc cu amabilitate sa stiu care sunt pașii pentru a face acest lucru legal. Multumesc pentru eventualele răspunsuri!
Ultima modificare: Luni, 15 Mai 2023
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: RubenAlex , utilizator 03:14, 16 Mai 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa luați prima dată avizul asociației de proprietari, în condițiile art.40 din legea 196/2018 (anterior era avizată activitatea de croitorie, acum trebuie un alt aviz), apoi mergeți la primărie, pentru autorizație.

latka a scris:

Trebuie sa luați prima dată avizul asociației de proprietari, în condițiile art.40 din legea 196/2018 (anterior era avizată activitatea de croitorie, acum trebuie un alt aviz), apoi mergeți la primărie, pentru autorizație.

Multumesc

latka a scris:

Deci chiar dacă nimeni nu va fi afectat cu absolut nimic tot am nevoie de o noua aprobare a vecinilor din bloc? Sper sa o și primesc…problema este ca sunt doi chiriași in bloc și nu stiu dacă este posibil acordul tuturor proprietarilor
Cine v-a zis de acordul tuturor proprietarilor ?

latka a scris:

Cine v-a zis de acordul tuturor proprietarilor ?

Da am citit un pic despre subiect ….Multumesc pt info

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, detin un spatiu comercial la parterul unui bloc nou ... Ani1959 Ani1959 Buna ziua, Detin un spatiu comercial la parterul unui bloc nou care este in acte (si din proiect) spatiu comercial. In acest spatiu, doresc sa deschid un salon ... (vezi toată discuția)
Spatiu comercial cecalecean daniel cecalecean daniel Buna detinem din anul 1999 un spatiu comercial situat la parterul unui bloc,parterul este in intregime cu sptii comerciale,si pana anul acesta autorizatia de ... (vezi toată discuția)
Am inchiriat un apartament ptr un salon de coafura cu usa de ... administratorfotoexpres administratorfotoexpres Am inchiriat un apartament ptr un salon de coafura cu usa de acces direct din strada la parterul unui bloc care a fost transformat in 1999 din spatiu de locuit ... (vezi toată discuția)