Bună ziua! De doi ani sunt proprietara unui imobil la etajul 4. În tot acest timp nu s-a făcut nimic în ce privește bunul trai, adică Asociația de Proprietari nu a întreprins niciun demers în vederea soluționării vreuneia dintre solicitările mele. Să vă explic: clasica problema cu acoperișul, am infiltratrați mari și abia am renovat apartamentul; Nu s-a făcut niciodată în 2 ani o deratizare sau dezinsecție (am imobilul plin de gandaci de canal și muste de canal, iar în pod am vazut șoareci); interfonul este stricat și în podul de la etaj doarme un om al străzii care consumă alcool și își face și nevoile fiziologice; toată scara este plina de mesa, dulapuri și tot felul de obiecte și îmi este îngreunat accesul în imobil. În acești doi ani am tot fost la Asociația și mi s-a tot promis ședințe cu proprietari, dar nu s-a întâmplat. Vecinilor le cam plac gândaci, iar Asociația decât taie chitanțe. Am facut și solicitare în scris, dar nimic. Acum au mărit și taxa și nu stiu de ce... că decât ne este tăiată o chitanță, nu se întâmplă nimic altceva. Întrebarea mea este ce pot face? Mă simt epuizată de toată situația dar nu pot ignora aceste innereguri. Mentionez că sunt la zi cu plata care-mi revine pe imobil.
Mulțumesc!