Am avut o poprire de 4600 lei. Angajatorul ca tert poprit a virat catre executor lunar, iar acum aprox. 2 luni s-a achitat integral. Am primit confirmarea de la creditor ca a fost platita datoria, iar angajatorul imi vireza acum salariul integral.
Domnul executor a trimis si catre angajator si catre banca cand a infiintat poprirea. De la banca nu a vrut el sa o ridice....
Problema este ca nu mi-a ridicat poprirea nici acum, la doua luni de cand s-a achitat. Acest executor nu raspunde la telefon, la mailuri, fiind celebru dupa recenziile citite pe google (este functie de interes public, datele sunt publice, oamenii isi spun acolo parerea).
Ce pot face sa imi ridice poprirea mai repede? Trebuie sa astept hotararea instantei? Anaf ridica poprirea aroape instant de la plata sumelor datorate. Domnii executori functioneaza dupa alte reguli/regulamente?
Am si un overdraft pe contul unde instituita poprirea si platesc dobanda debitoare mult mai mare in fiecare luna (probabil avand in permanenta conutul pe minus - exceptie 3 zile cand intra salariul). Am intrebat si la banca, astept raspunsul lor (plateam 80 de lei/luna dobanda debitoare inanite de poprire, dupa poprire de la 160 de lei/luna in sus).