avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Activitate Ioana Mihaela Pop

Activitate Ioana Mihaela Pop

Am înțeles! Așadar, practic angajatorul principal nu va fi notificat cum ca am mai dus si la locul celălalt de munca certificatul, nu? Ma gândeam sa nu apăra pe undeva prin contabilitate ca mai figurez si altundeva cu contract de munca. Va multumesc!
Buna seara!
Lucrez in prezent la 2 companii (la prima de peste 4 ani, program 8 ore-jobul principal), iar la cealalta, cu program redus, de aprox. 5 luni-ambele cu contract de munca legal. Am avut de curand o problema medicala si am obtinut concediu medical, unul original, iar celalalt in conformitate cu originalul. Deoarece nu i-am mentionat primului angajator ca mai lucrez undeva as dori sa stiu daca, in cazul in care prezint concediul medical la ambele locuri de munca, angajatorul principal va fi notificat de catre contabili ca mai beneficiez de plata concediului medical si din alta parte (daca il voi primi... am vazut in lege ca se asigura doar dupa 6 luni de la semnarea contractului si de cand se plateste asigurarea de sanatate, deci practic nu m-as incadra).
Va multumesc anticipat!
Va multumesc pentru răspuns!
Buna ziua! Lucrez in prezent in baza unui contract de 8h. Urmează sa ma angajez in plus pe un program de 4h la un alt angajator (programul de munca nu se suprapune). Angajatorul jobului part time mi-a cerut o adeverința de la locul actual de munca, care sa dovedească ca lucrez cele 8 h si ca ei nu trebuie sa mai plătească taxele, iar angajatorul actual a început sa-mi ceara detalii despre noul job. Sunt obligat sa ii spun angajatorului actual ca ma voi angaja in plus 4h si sa ofer detalii despre celălalt angajator? Angajatorul poate accesa vreo baza de date in care poate vedea dacă mai am alt job pe lângă cel de baza (chiar dacă e part time) sau poate fi notificat in acest sens? Cum ar trebui sa procedez? Va multumesc.