avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Activitate Radu0011

Activitate Radu0011

Va multumesc pentru raspunsul si timpul dumneavoastra!

Weekend placut!
Buna ziua!
Reprezint o societate in care situatia financiara la acest moment este precara, din cauza unui client care din rea-vointa nu doreste achitarea debitului cu o valoare semnificativ importanta in continuarea activitatii societatii.
Lipsa acestei sume a condus din pacate la imposibilitatea de a plati chiria pentru doua luni a spatiului punctului de lucru, propietarul solicitand rezilierea contractului si cu care noi am fost de acord, suma restanta urmand a fi achitata in perioada urmatoare.
Propietarul desi i s-a adus la cunostinta situatia in care ne aflam, a recurs la publicarea unei recenzii negative adresata pe platforma Google unde societatea este inregistrata in vederea publicitatii serviciilor prestate si alte acuzatii pe adresa de e-mail a societatii( hoti, parveniti, afaceristi de carton, intrare prin efractie in incinta punctului de lucru pentru care exista un contract de inchiriere in derulare), (< Foarte neseriosi !!!!!
Stiu doar sa vorbeasca frumos, se uita foarte mult la filme.
Cu alte cuvinte NU INTRATI CU EI IN COLABORARI.).
Prin publicarea acestei recenzii care nu are legatura cu calitatea serviciilor pe care le efectuam denigreaza imaginea societatii afectand pe viitor incheierea unor posibile colaborari.
Am rugamintea sa ma indrumati care este procedura legala pentru a il determina pe propietar eliminarea acestei recenzii?

Multumesc anticipat!